Syyspuutarhapäivä Espoon Marketanpuistossa tulevana lauantaina 28.8 tarjoaa runsaasti nähtävää niin pihan rakentajille kuin kasvien ystäville.

Piha & Puisto on uusi viheralan ammattilaistapahtuma, jonka ensimmäinen päivä, perjantai 27.8, on suunnattu alan yrittäjille ja alalla työskenteleville. Lauantaina, 28.8, tapahtuma on avoin kaikille tarjoten suurelle yleisölle mahdollisuuden tutustua muun muassa erilaisiin pihakiveyksiin ja -rakenteisiin, puutarhakoneisiin, kasveihin, ja kysyä neuvoa alan ammattilaisilta. Marketanpuiston kiinteiltä näyttelyosastoilta voi lisäksi poimia lukuisia ideoita piharakentamisesta, kasvien käytöstä, ja uusimmista puutarha-alan tuotteista kauniin puistomaisen maiseman katveessa kulkien.

Piha & Puisto 2021 tapahtuma on ilmainen. Pysäköinnistä veloitetaan 10 euroa kumpanakin päivänä.

Marketanpuisto / Piha & Puisto 2021

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.