hb-vallivalot2

Kiveyksiin asennettavat valaisimet

Kiveyksiin asennettavat valaisimet valmistetaan kierrätyslasista ja valaisimen sisällä hehkuu energiatehokas led-valo. Pimenevässä syksyssä joko kiveyksiin tai muureihin asennettuina ne valaisevat parkkipaikoilla, kulkureittien varsilla, rinteissä ja portaissa.

Valaisimet voidaan asentaa esimerkiksi piha- ja käytävälaatoitukseen tai muurin osaksi. Mitoitukseltaan valaisimet ovat yhteensopivia esim. suorakaidekivien tai muurikivien kanssa.

Kiveyksiin upotettavat valaisimet on yleensä helppo asentaa, myös itse ilman ammattisähköasentajan apua. Pihakiveyksen asentamisen yhteydessä valaisimet asennetaan hiekan varaan ja saumataan kuten pihakiveyksen betonikivet. Valaisimet voidaan asentaa myös jälkikäteen valmiin kiveyksen koristeeksi.
Valaisimen sisällä olevat led-valot saattavat valaista jopa 10 vuotta päivittäisessä käytössä. Valaisimet voi liittää muuhun pihavalaistukseen niin, että ne syttyvät esimerkiksi liiketunnistimen avulla. Tällöin apuna pitää kuitenkin käyttää ammattitaitoista sähköasentajaa.

Kiveysvalaisimesta tuleva valo on pehmeä. Sillä ei kuitenkaan korvata pihan yleisvalaistusta, sillä sen valaisuteho on melko vähäinen. Valaisimet loistavat ja ohjaavat kulkua pihalla.

Kiveysvalaisimia valmistavat yritykset

Betonilaatta Oy
Lakan Betoni Oy
Lammin Betoni Oy
Rudus Oy

Aitakivi_oleskelu_valaisin_Rudus_P

HB-Vallivalo

valokivi%20-%20sa_pieni

LakanBetoni_muurivalaisimet

HB-Vallivalo_luomi_iso

LakanBetoni_kiveysvalaisimet

valokivet-hehkuvat

HB-Vallipistorasia