Kilpailun säännöt
1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää pihakivi.com sivustoa ylläpitävät Betoniteollisuus ry ja suomalaiset pihakivivalmistajat. Betoniteollisuus ry hoitaa kilpailun käytännön järjestelyt.

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistujien tulee täyttää pihakivi.com sivustolla oleva kilpailukuponki ja lähettää se. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestäjien palveluksessa olevat henkilöt.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 8.3.2019 ja päättyy
Turun messujen osalta 26.3.2019
Helsingin messujen osalta 1.4.2019
Tampereen messujen osalta 9.4.2019.

Kilpailupalkinnot arvotaan 27.3, 2.4 ja 10.4.2019.

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoliikenneyhteyksien toimintaan liittyvistä häiriöistä, jotka saattavat rajoittaa kilpailuun osallistumista.

4. Palkinnot ja arvonta

Kilpailun palkintona arvotaan 20 kpl perhelippuja Helsingin Kevätmessuille, 10 kahden hengen lippupakettia Turun Piha & Puutarhamessuille sekä 10 kahden hengen lippupakettia Oulun Rakentaja-messuille.

Yhteensä siis 40 lippupakettia. Liput toimitetaan voittajille sähköpostissa.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

6. Järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjän vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Verot

Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta arpajaisverosta.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

9. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

osallistu-tästä

osallistu-tästä

istutuskaukalo muurikivesta SA

Pihasuunnitelma_Hyotypiha_tasamaa_luonnonkivi

Patinoitu Muurikivi SA

Kehäkivi SA