Yksityispihojen portteja aukeaa vierailijoille ensi sunnuntaina 20.6 Avoimet Puutarhat- teemapäivän merkeissä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kymmenettä kertaa.

Avoimet Puutarhat -tapahtuma

Avoimet Puutarhat – tapahtuman vuoden 2021 teemana on `Opitaan yhdessä puutarhassa´. Päivä tarjoaa pihojen ja puutarhojen ystäville 550 erilaista, tutustumisen arvoista persoonallista kohdetta ympäri Suomea. Portit ovat avoinna klo 12 -17. Suurin osa pihoista on yksityisiä, mutta mukana on myös siirtolapuutarhoja, julkisia puistoja ja mielenkiintoisia kaupallisia kohteita.

Avoimet Puutarhat Youtubissa

Tänä vuonna puutarhoissa voi tehdä myös virtuaalikierroksen, sillä Avoimet Puutarhat Kotisohvalla videotapahtuma mahdollistaa tutustumisen osaan kohteista verkossa Youtube – kanavan välityksellä. Verkkoon ladatut kohteet ovat katseltavissa 20.6 – 31.7. välisenä aikana.

Klikkaa lisätietoa, ja löydä kiinnostavia vierailukohteita : avoimetpuutarhat.fi

Avoimet Puutarha -teemapäivä tarjoaa mukavan katsauksen suomalaiseen puutarhakulttuuriin ja piharakentamiseen. ( Kuvan pihat eivät ole mukana tapahtumassa.)

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.