Tänä vuonna tulee kuluneeksi puoli vuosisataa ensimmäisistä Asuntomessuista jotka järjestettiin vuonna 1970 Tuusulassa. Tapahtuma on juhlavuoden kunniaksi palannut juurilleen ja viettää pyöreitä vuosia Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020. Rakentamisen ja sisustamisen ohella messut tarjoavat yksilöllisiä piharatkaisuja . Viherrakentamisen nykytrendi puhuu tyylikkyyden ja helppohoitoisuuden puolesta – ei siis mikään ihme että betonisia pihakiviä, -laattoja ja -muurikiviä on käytetty useimpien messupihojen toteutuksessa. Kannattaa käydä tutustumassa.

Liput vain verkosta

Yleisön turvallisuuden varmistamiseksi messuporteilla ei ole lipunmyyntiä. Juhlavuoden Asuntomessuille liput voi ostaa ainoastaan ennakkoon verkosta. Lippuja on saatavilla rajoitetusti, ja niitä ostettaessa pitää valita päivä ja saapumisaika. Messualueelle päästetään tunneittain enintään 500 kävijää. Ennen lipussa olevaa kellonaikaa sisäänpääsy messuille ei ole mahdollista. Vierailun kestoa alueella ei sen sijaan ole rajattu.

Lue lisää

Asuntomessujen lipunmyynti VERKKOKAUPPA
Asuntomessut INFO

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.