Sunnuntaina 7.7 on jälleen mahdollisuus kurkistaa suomalaisten puutarhaharrastajien inspiraatiorikkaisiin pihapiireihin; nauttia erityylisistä persoonallisista ratkaisuista, kysellä avoimesti niin kasveista, materiaalivalinnoista kuin rakentamisesta, vaihtaa ajatuksia ja puutarhakuulumisia,  ja poimia parhaat ideat kotiinviemisiksi.
Avoimet Puutarhat-päivän suosiosta kertoo tapahtuman runsas vuosittainen kävijämäärä. Puutarhaliiton tiedotteen mukaan esimerkiksi vuonna 2018 vierailuja erilaisiin kohteisiin kirjattiin peräti noin 70 000, ja porttinsa yleisölle avasi yli 550 puutarhaa ja yksityispihaa ympäri Suomea.

Avoimet Puutarhat 2019 -päivään osallistuvat puutarhat, ohjeistusta vierailijoille yms. löytyvät netistä AVOIMET PUUTARHAT sivulta. Tapahtuman järjestävät Puutarhaliitto yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Svenska Trädgårdsförbundetin kanssa.

Avoimet Puutarhat- tapahtuma tarjoaa monenlaista nähtävää kivipihoista cottagepuutarhoihin.

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.