Pihakivistä tehdyissä tulisijoissa kypsyvät kesän suosituimman vihanneksen – grillimakkaran – ohella moninaiset herkut mehevistä pihveistä kasvisvartaisiin. Betoniset tulisijat sulautuvat mainiosti sekä luonnonhelmaan että kaupunkimiljööseen täydentäen hienosti pihakokonaisuutta; sen muureja, pinnoitteita ym. rakenteita. Ne sopivat pystytettäväksi myös omana erillisenä rakenteena esimerkiksi mökkirantaan.

Pihakivigrillin tai -nuotiopaikan voi hankkia valmiina tulitiilineen ja paistinritilöineen, tai suunnitella ja rakentaa oman mieltymyksen mukaan. Sijoita avotulipaikka aina riittävän kauas rakennuksista, ja noudata mahdollista paikkakuntakohtaista metsäpalovaroitusta. Hyvää ja turvallista juhannusta!

Pihakivistä koottu nuotiopaikka yhdessä luonnonkiviä muistuttavien betonikivien kanssa muodostaa viihtyisän oleskelumiljöön niin mökille kuin kotipihaan.

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.