Kevät on jo käsin kosketeltavissa. Vinkkejä, ideoita, ohjeita ja hankintoja pihan piristykseksi on mahdollista tehdä pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna mm. Pihapiiri tapahtumassa Lahdessa ja Piha, Puutarha & Porin rakennusmessuilla Satakunnassa.

Ps. Tiesithän muuten että voit istuttaa pääsiäiskukkina sulostuttavat ruukkunarsissit ulos puutarhaan, jossa ne uusivat kukintansa parhaimmassa tapauksessa useita vuosia eteenpäin. Anna lehtien kuivahtaa, poista ruukku ja istuta sipulit könttänä tai erikseen kukkapenkkiin joko keväällä tai syksyllä. Sipulit säilyvät kesän yli kuivassa ja ilmavassa varastossa.

27.-28.4.2019
Pihapiiri, Lahti 
Piha, Puutarha & Porin rakennusmessut 

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.