Piha- ja puutarhatapahtumat jatkuvat vilkkaana toukokuussa. Pääsääntöisesti kasvipainoitteisten messujen- ja markkinoiden ohella mm. Marketanpuistossa Espoossa ja Mikkelipuistossa Mikkelissä on mukavasti esillä myös pihakivi-ideoita yritysten kiinteillä osastoilla. Lisäksi joillain pihakiviä myyvillä kaupoilla ja kivivalmistajilla on esittelypihoja, joissa voi käydä tutustumassa tuotteisiin ”livenä”. Loviisassa on puolestaan mahdollista käydä kurkistamassa yksityisten puutarhojen saloihin Avoimet Puutarhat- tapahtuman merkeissä kuluvan kuun loppupuolella.

10.-11.5. Haikon Puutarhamarkkinat, Porvoo
12.5.
Kotipuutarha VERSOO, Helsinki
17.5.
Annalan Taimitori, Helsinki
19.5.
Forssan Kukkamarkkinat, Forssa
19.5.
Ruukin puutarhamessut, Siikajoki
19.-20.5
Minifarmi & Kukkamessut, Uusikaupunki
26.5
Rautalammin Puutarhamessut, Rautalampi
25.-27.5. Hangon puutarhapäivät, Hanko
26.5 Mikkelipuiston Kevätpäivä, Mikkeli
26.5 Marketanpuiston Kevätpäivä, Espoo
27.5.
Loviisan Avoimet Puutarhat, Loviisa

Marketanpuistosta voi hyvällä tuurilla löytää vaikkapa portin kesään.