Hillityt värit ovat piharakentajien suosiossa kiveyksien värejä valittaessa. Harmaa ja musta ovat varmoja ratkaisuja jotka istuvat useampaan pihakokonaisuuteen. Pihakivityypit eri värivaihtoehtoineen tarjoavat kuitenkin valtavan skaalan mistä valita itselleen mieluisin.  Värejä voi myös rohkeasti sekoittaa keskenään.  Esimerkiksi kuvan kaksikerroksisen tiilitalon sisäänkäynnin edustan punaisella ja harmaalla betonikivellä ladottu kiveys piristää alakerran ulkoverhouksen valkoista ilmettä.  Lisäksi punaiset kivet harmaiden keskellä sulauttavat kiveyksen hyvin rakennuksen yläkerroksen punatiiliverhoiluun.

Hyppyruudukko lapsille

Yhdistelemällä punaista ja harmaata laattaa saadaan  helposti taiteiltua hyppyruudukko perheen junioreiden leikkipaikan yhteyteen tai osaksi oleskelualuetta.

 

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.