Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Saimaan rannalla Mikkelissä, Kirkonvarkauden alueella.  Messuportit aukeavat yleisölle perjantaina 14.7  ja ovat avoinna joka päivä klo 10-18 aina 13.8. saakka.   Jokaiseen messuviikkoon on sisällytetty oma teema.  Tapahtuman aloittaa Hyvinvointiviikko 17.-23.7. , jota seuraavat Harrastusviikko, Tulevaisuus ja  messut päättävä Yhdenvertaisuus teemaviikko 7.-13.8.
Rakentamisen ja kodin sisustamisen ohella  asuntomessualueella ja pihoissa on jälleen satsattu myös piharakentamiseen.

Viralliset oheiskohteet Mikkelipuisto ja Kenkävero sijaitsevat lähes vierekkäin aivan asuntomessualueen lähellä. Mikkelipuistossa voi tutustua erilaisiin mallipuutarhoihin, kasveihin ja pihakiveysvaihtoehtoihin,  Kenkäveron perinteikkäässä miljöössä puolestaan ihastella sekä vanhoja rakennuksia että rehevästi kukkivaa pihapiiriä. Näitäkään kohteita ei siis kannata missata Savossa käydessä. Nähdään Mikkelissä!

Asuntomessut
Mikkelipuisto
Kenkävero

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.