Viehättävät merenrantakaupungit, Loviisa ja Kristiinankaupunki, tarjoavat jälleen viherpeukaloille ja puutarhoista kiinnostuneille mahdollisuuden kurkistaa yksityispihojen idea-arkkuihin.  Loviisassa portit ovat avoinna jo tulevana sunnuntaina, Kristiinankaupungissa viikkoa myöhemmin.  Luvassa on perinteiseen tapaan persoonallisia piharatkaisuja rehevistä kasvitarhoista moderneihin kivipihoihin innokkaiden puutarhaharrastajien toteuttamina.

11.6 Loviisan avoimet puutarhat
17.-18.6 Avoimet Portit, Kristiinankaupunki

Yksityispihojen idea-arkut avautuvat viherpeukaloille kesäkuussa Loviisassa ja Kristiinankaupungissa.

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.