Puutarhamessut ovat viherpeukaloiden kevään airuet.  Ne tarjoavat tuoreimmat trendit ja viimeisimmät visiot niin pihanrakentajille, viljelijöille kuin intohimoisille kasviharrastajille.  Vilkkaan kauden avaa Piha & Puutarha – tapahtuma Turussa  maalis-huhtikuun vaihteessa yhdessä Mökki & Meri -messujen kanssa. Heti perään huhtikuun ensimmäisellä  viikolla virittäydytään kevättunnelmiin pääkaupunkiseudulla, jossa  perinteiset Kevätmessut kokoavat  saman katon alle  Kevätpuutarha-näyttelyn ohella OmaKoti-, OmaMökki-, Lähiruoka- ja Luomu- , sekä Sisusta-tapahtumat.
Samanaikaisesti Helsingin Kevämessujen kanssa järjestettävä Nordiska Trädgårdar Tukholmassa houkuttelee innokkaimpia puutarhaimmeisiä piipahtamaan myös lahden takana tutustumassa sikäläiseen messutarjontaan ja viheralan uusimpiin suuntauksiin.

31.3-2.4.2017 Piha & Puutarha, Turku

6.-9.4.2017 Kevätmessut 2017, Helsinki 

6.-9.4.2017 Nordiska tradgårdar, Tukholma

Puutarhatapahtumia muualla:

23.3.-21.5.2017 Keukenhof, Hollanti

Puutarhamessukalenteri Saksa

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.