Messuportit Pruukinrannan asuntomessualueella Seinäjoella avautuvat yleisölle ensi perjantaina 8.7. Alue sijaitsee Kyrönjoen  tulvien säännöstelemiseksi rakennetun tekojärven, Kyrkösjärven rannalla ja on  avoinna  7.8 saakka joka päivä klo 10 – 18. Vuoden 2016 messuteema ” Pohjalainen tekemisen tahto”  kunnioittaa perinteikästä pohjalaista osaamista,  rakennus- ja puusepäntaitoja, jotka olivat maan kuuluja jo 1800- luvulla.  Talojen  ja kodinsisustuksen ohella myös piharakentaminen on jälleen hyvin esillä tarjoten messuvieraille runsaasti ideoita  sovellettavaksi omaan puutarhaan, sekä mahdollisuuden tutustua mm. erilaisiin pihakivituotteisiin livenä paikanpäällä.  Oikein hyvää ja antoisaa lomakuukautta!

Asuntomessut Seinäjoki 8.7-7.8.2016

Kuva: Antero Tenhunen, Asuntomessut 2016, Seinäjoki

Kuva: Antero Tenhunen, Asuntomessut 2016, Seinäjoki

 

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.