Vihervuoden 2016 toukokuu on alkanut vilkkaasti. Aurinkoinen ja lämmin sää on aikaansaanut ryntäyksen puutarhamyymälöihin, ja sekä pihan rakentamis- että kunnostustyöt ovat nekin jo siirtyneet suunnitteluvaiheesta käytännön toteutusasteelle.

Pihatöiden lomassa kannattaa vielä piipahtaa hakemassa ideoita ja oppia erilaisista puutarhatapahtumista, joita on tarjolla lähes jokaiselle kuluvan kuukauden päivälle. Perinteisiä messuja ja markkinoita täydentävät Vihervuoden monipuoliset tilaisuudet ; retket, puistokävelyt, räätälöidyt kurssit, taimikirpputorit, valokuvauskilpailut yms. Vihervuoden 2016 tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Menovinkit kannattaa kirjata ylös omaan kalenteriin jo nyt.

 

VIHERVUODEN TAPAHTUMAKALENTERI

27.5 – 28.5 Mikkelipuiston Kevättapahtuma, Mikkeli

28.5 Marketanpuiston Puutarha- ja markkinapäivät, Espoo

Puutarhamessuja ulkomailla:

20.-22.5 Türin kukkamarkkinat, Viro

24.-28.5 Chelsea Flower Show, Lontoo

28.-29.5 Jänedan Puutarha- ja kukkapäivät, Viro

Mikkelipuisto

Mikkelipuisto