Pihan saneerauksen myötä etupiha koki totaalisen muodonmuutoksen.   Entisen nurmikon ja sorapinnan sijaan talon sisäänkäyntiä hallitsevat nyt näyttävät ja helppohoitoiset kiveykset, ja modernit istutuskaukalot  pihavalaisimineen.  Seinän vierustaa elävöittää käytävään rajoittuva seulanpääkiveys ja ovipieltä rehevästi kukkiva ruukkupuutarha. Ikivihreät havukasvit;  lamoavat tuiviot, laakakatajat ja pyöreät kääpiöpallotuijat pehmentävät massiivisen muurikiven olemusta värikkäillä kesäkukilla täydennettynä.  Tyyli on yksinkertainen ja selkeä, ja rakennuksen muotokieleen sopiva.

etupihasaneerausennenA SA etupihasaneerausennenC SA

etupihasaneerausvalmisB SA

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.