Kuluvan Vihervuoden 2016 päätapahtumaa vietetään ylihuomenna torstaina 2.6 Hämeenlinnassa. Koko kansan kesäjuhla alkaa torilla klo 12 ja luvassa on myös mm. järjestettyjä tutustumiskävelyjä kaupungin puistoihin.

Käveleminen omakotitalo-alueilla on puolestaan mitä hauskin tapa poimia vinkkejä oman puutarhan rakentamiseen ja sisustamiseen.  Esteettömät etupihat tarjoavat ohikulkijoille paljon ihasteltavaa,  ja monenkirjavaa ajatusta ja ideaa. Avoimet Puutarhat päivät Loviisassa ja Kristiinankaupungissa antavat mahdollisuuden kurkata ja tutustua myös suljettujen porttien ja aitojen taakse.

2.6 Vihervuoden Päätapahtuma, Hämeenlinna

5.6. & 12.6  Loviisan Avoimet Puutarhat, Loviisa

18.-19.6.2016 Avoimet Portit, Kristiinankaupunki

puutarhaideat SA

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.