Ota loppukiri ja tee pihakiveykset valmiiksi syksyllä.  Kiveämisen jälkeen kuran kantautuminen sisälle loppuu kertaheitolla, ja keväällä paljastuu lumen alta kaunis valmis piha vapaa-ajan viettoa varten. Pohjien painumisen vuoksi kiveämistä ei tarvitse siirtää talven yli.   Konevuokraamoista vuokrattavilla maantiivistimillä maa-aineskerrosten  tiivistäminen hoituu tehokkaasti ja varmasti. Lisäksi pihakivien valikoima on syksyllä runsas, hinnat kohdallaan ja viher-/kivirakentamisen ammattilaiset tarjoavat palvelujaan talven tuloon saakka.  Tietoja ja vinkkejä pihakivistä, pihasuunnittelusta ja -rakentamisesta löydät tältä pihakivisivustolta.  Syksyn loppukiri on satsaus kevääseen.  Pyydä tarjous kivistä ja ryhdy tuumasta toimeen!

antiikkilaatta sa

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.