Mikkelipuistossa vietetään koko perheen puutarhatapahtumaa lauantaina 7.6 klo 11- 14  teemalla ”Hyötyä ja iloa pihasta”. Tapahtumapäivänä puistossa on runsaasti ohjelmaa ja paikalla myös puutarha-alan asiantuntijoita joilta kysyä neuvoa kasveista ja pihanrakentamisesta. Oheistapahtumien ohella puistossa voi tehdä ostoksia,  sekä tutustua puutarha-alan tuoteuutuuksiin ja monipuolisiin mallipuutarhoihin ;  pihakiveyksiin , -valaistukseen,  -rakenteisiin, kasvillisuuteen jne.

Mikkelipuisto sijaitsee Mikkelin keskustan läheisyydessä  Kenkäveron matkailukohteen äärellä osoitteessa Pursialankatu 5.  Puistoon on vapaapääsy.  Näkemisiin Mikkelissä!

Mikkelipuisto1 SA    Mikkelipuisto2

Klikkaa lisätietoa Mikkelipuistosta.

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.