Viheralan messuporttien avautuminen perjantaina 1.4 ei ole aprillipilaa. Parin vuoden pandemiatauon jälkeen kevät on jälleen täynnä innostavia ja inspiroivia puutarhatapahtumia ympäri Suomea.

Odotettu messukausi starttaa Turun messukeskuksesta joka puhkeaa kukkaan tulevana viikonloppuna tutun Piha & Puutarha tapahtuman myötä. Lisää tiedonjyväsiä ja vinkkejä muun muassa pihan kasvillisuuden, – rakentamisen ja ylläpidon saralla tarjoillaan heti seuraavalla viikolla Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla. Suositun Kevätpuutarha tapahtuman ohella kevätmessut sisältää perinteisesti myös muita mielenkiintoisia messuja- ja tapahtumia.

Sekä Turun että Helsingin messuilla on esillä myös betonikiviä ja -laattoja, muurikiviä ja muita pihakivituotteita.  Pihakivivalmistajista ainakin Betonilaatta Oy, on mukana molemmissa tapahtumissa. Pääkaupunkiseudulla tuotteitaan esittelevät lisäksi muun muassa Lakka Rakennustuotteet ja Rudus Oy.

Turun ja pääkaupunkiseudun messujen ohella mielenkiintoisia puutarhatapahtumia järjestetään keväällä myös muualla Suomessa. Kannattaa käydä tutustumassa ja poimia messutuliaisina mukaan tulevan kasvukauden parhaimmat ideat sovellettavaksi omaan pihaan.

Huhtikuun puutarhatapahtumia:

1 -.3.4 Piha & Puutarha, Turku
2.4 Puutarhapäivä kotipuutarhureille, Kuopio
7.- 10.4 Kevätmessut 2022, Helsinki
22.-24.4 Piha & Koti, Tampere
23.–24.4 Koti & Piha Pori

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.