Lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla on jo kevät, eikä mene enää kauan kunnes kupposet kahvia voidaan hörpätä myös ulkona kivipatiolla aurigon lämmöstä nauttien.

Lumien sulamista odotellessa kannattaa jo alkaa valmistautua kevään pihanrakennusprojekteihin olipa kyse sitten vanhan puutarhan saneeraamisesta tai uuden pihan rakentamisesta. Pihasuunnitelma on avain toimivaan ja viihtyisään lopputulokseen, ja helpottaa oleellisesti myös varsinaista toteuttamistyötä. Sen laatiminen on hyvä aloittaa viimeistään nyt. Suunnitelman voi teettää myös viheralan ammattilaisella.

Kuluvan vuoden blogijutuissamme käsittelemme jälleen pihan suunnittelua ja rakentamista, sekä tuomme esille erilaisia pihakivituotteita. Blogin arkistosta löytyy lisäksi artikkeleja muun muassa juuri edellä mainituista aihepiireistä hyödynnettäväksi suunnittelutyön ja piharakentamisen tukena. Ennen käytännön töiden aloittamista kannattaa myös tutustua pihakivivalmistajien kotisivuihin ja tulevan kesän monipuolisiin tuotevalikoimiin.

Tervetuloa kevät !

Pihakivimestarin blogi

Betonilaatta Oy
Lakka Rakennustuotteet Oy
Lammin Betoni Oy
Napapiirin Betoni Oy
Rakennusbetoni- ja Elementti Oy
Rudus Oy

Betoninen ajoeste possu on kaivautunut ulos kinoksesta ja nuuhkii kärsällään kevään uusia pihakivituulia.

Lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla tarkenee kahvitella jo varhain kevättalvella.

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.