Pihakivi.com on mukana Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlistavassa Talot ja pihat kuntoon -hankkeessa. Tempaus kannustaa kaikkia suomalaisia osallistumaan ”siivoustalkoisiin” kodin ja puutarhan viihtyvyyden ja kunnossapidon edistämiseksi.  Voit antaa myös muiden ihailla pihasi muodonmuutosta tai kauniita yksityiskohtia lataamalla kuvan puutarhaprojektistasi Instagramiin hashtageilla #pihakivicom , #pihatkuntoon tai  #talotkuntoon. Lämpimästi tervetuloa mukaan ! Yhdessä tekemällä kohentuu koko asuinympäristön ilme. #kaikkimukaan

#piharemontti #sisäänkäynti #talkoohenki 

Pienikin panostus saa ihmeitä aikaan.  Koko pihaa ei esimerkiksi tarvitse myllätä yhdellä kertaa. Suuren ja aikaa vievän remontin sijaan voi satsata ensialkuun vaikkapa sisäänkäynnin ehostamiseen.

Talon kunnostamisen jälkeen oli piharemontin vuoro. Ensimmäiseksi käytiin pääsisäänkäynnin kimppuun.

Maalla sijaitsevan omakotitalon etupihan remontti tehtiin pääsääntöisesti perheen, ja  maaseudulla vielä paikoin kukoistavan talkoohengen voimalla.

Sisäänkäynnin uusi, kodikas ja viihtyisä ilme valmistui juuri sopivasti syntymäpäiväkekkereiden viettoon.

 

 

 

 

 

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.