Valtakunnallista Avoimet Puutarhat -päivää vietetään tulevana sunnuntaina 7.8.  Tuolloin sadat puutarhat ympäri Suomea avaavat porttinsa vierailijoille  klo 12 – 18 välisenä aikana.  Intohimoisten puutarhaharrastajien pihat pursuavat persoonallisia ideoita, joten teemapäivän pihavierailumahdollisuus kannattaa käyttää hyväksi. Vierailupihojen lista löytyy Avoimet Puutarhat Tapahtumainfoa verkkosivulta, joten ei kun tarkistamaan onko omalla paikkakunnalla tai lähiympäristössä mielenkiintoisia tutustumiskohteita.

Puutarha-alan ammattilaiset  kokoontuvat puolestaan perinteiseen puutarha-, viher- ja kiinteistöalan vuotuiseen näyttelyyn Lepaan puutarha-oppilaitoksen miljööseen,  Hämeenlinnan kupeeseen 11.-13 . elokuuta.  Näyttelyyn tutustumaan ovat tervetulleita myös kotipuutarhurit.

Avoimet Puutarhat
Lepaan näyttely

Muurikivi SA

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.