Rivitalon asuntokohtaisen pihan saneeraus on nyt valmis.  Pieni puutarha  on kokenut totaalisen muodonmuutoksen villiintyneestä kasviviidakosta moderniksi kivipihaksi.

Lue  blogistamme miten saneeraustyö eteni vaihe vaiheelta aina pihasuunnittelusta lähtien.

Rivaripiha ennen saneerausta ja remontin jälkeen.    Viidakosta on sukeutunut viihtyisä ja helppohoitoinen "kesähuone".

Rivaripiha ennen saneerausta ja remontin jälkeen. Villiintyneestä viidakosta on sukeutunut betonikivin, -laatoin ja värillisellä koristesoralla katettu viihtyisä kesäinen olohuone.

 

Nurmikon puuttuessa kivipihan vihreydestä  huolehtivat muuri-istutukset, kirsikkapuu ja värikkäät kesäkukat.

Nurmikon puuttuessa pihan vihreydestä huolehtivat muuri-istutukset, kirsikkapuu ja värikkäät kesäkukat. Ilmansuunnat kertova kompassiruusuke elävöittää osaltaan kivistä idylliä.

 

Entinen pieni oleskelualue on saanut runsaasti lisää neliöitä ja pystylaudoituksella oleva suojasermi tehtiin uusiksi vaakarimoituksella.  Piharemontiaikana vaihdettiin myös asuntokohtaiset ikkunat ja varastokoppi sai uuden värisävyn taloyhtiön toimesta.

Pieni oleskelualue on saanut runsaasti lisää neliöitä. Entisen harvan suojasermin tilalle tehtiin uusi suojaavampi sermi vaakarimoituksella. Piharemontin aikana vaihdettiin myös asuntokohtaiset ikkunat, ja varastokoppi sai uuden värisävyn taloyhtiön toimesta.

 

Lauta-aita antaa hyvän suojan vieressä olevalle yleiselle parkkipaikalle antaen pihalle yksityisyyttä.

Lauta-aita antaa hyvän suojan vieressä olevalle yleiselle parkkipaikalle.

 

Tervetuloa meidän pihalle !

Tervetuloa meidän kivipihalle !

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.