Paikallisten lumipyryjen ja lyhyen mutta kirpakan pakkasjakson jälkeen on lämpötila  jälleen kohonnut plussan puolelle,  ja maa vesisateiden myötä sula lähes koko maassa.  Nyt onkin otollinen ajankohta piharakentamista tai – saneerausta  keväälle  2015 aikovien ottaa kamera käteen ja taltioida pihapiiri digitaaliseen muotoon.  Tulevia talvipäiviä voi sitten hyödyntää vaikkapa tekemällä pihasuunnitelma ajan kanssa valmiiksi kevättä varten.  Ennen lumia otetut kuvat palauttavat mieliin  pihan yksityis- ja ongelmakohtia helpottaen sydäntalvella tapahtuvaa suunnittelutyötä ja ideointia.

Pihakivisivustoltamme löydät vinkkejä piha- ja kiveyssuunnitelmien tekemiseen, valmiita mallisuunnitelmia sekä mm.  Pihan kunnostusoppaan.  Myös viheralan ammattilaiset ottavat mielellään vastaan pihasuunnittelutöitä talvea vasten.

pihasuunnittelua SA  pihasuunnitelma SA

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.