Kampanjan säännöt
1. Kampanjan järjestäjä

Pihakuva & idea -kampanjan järjestää pihakivi.com sivustoa ylläpitävät Betoniteollisuus ry ja suomalaiset pihakivivalmistajat. Betoniteollisuus ry hoitaa kilpailun käytännön järjestelyt.

2. Kampanjaan osallistuminen

Pihakuva & idea -kampanjan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistujien tulee täyttää pihakivi.com sivustolla oleva kuponki ja lähettää kuva pihakohteesta tai -ideasta. Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että kuvissa mahdollisesti olevat henkilöt ovat antaneet kuvien julkaisuoikeiden pihakivi.com sivustolla ja sivuston somekanavissa.

3. Kampanja-aika

Keräämme pihakuvia ja ideoita 15.9.2020 saakka. Järjestäjä ei vastaa tietoliikenneyhteyksien toimintaan liittyvistä häiriöistä, jotka saattavat rajoittaa kampanjaan osallistumista.

4. Palkkiot

Pihakuva & idea -kampanjaan osallistumisesta ei makseta korvauksia. Järjestäjällä on oikeus julkaista kampanjaan lähetetyt kuvat pihakivi.com sivustolla ja sivuston somekanavissa sekä muissa medioissa ilman erillistä lupaa veloituksetta.

5. Järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat kampanjaan osallistumisesta.

6. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

osallistu-tästä

osallistu-tästä

istutuskaukalo muurikivesta SA

Pihasuunnitelma_Hyotypiha_tasamaa_luonnonkivi

Patinoitu Muurikivi SA

Kehäkivi SA