Puolikuuta puutarhamessuista

Puutarhamessut ovat viherpeukaloiden kevään airuet.  Ne tarjoavat tuoreimmat trendit ja viimeisimmät visiot niin pihanrakentajille, viljelijöille kuin intohimoisille kasviharrastajille.  Vilkkaan kauden avaa Piha & Puutarha – tapahtuma Turussa  maalis-huhtikuun vaihteessa yhdessä Mökki & Meri -messujen kanssa. Heti perään huhtikuun ensimmäisellä  viikolla virittäydytään kevättunnelmiin pääkaupunkiseudulla, jossa  perinteiset Kevätmessut kokoavat  saman katon alle  Kevätpuutarha-näyttelyn ohella OmaKoti-, OmaMökki-, Lähiruoka- ja Luomu- , sekä Sisusta-tapahtumat.
Samanaikaisesti Helsingin Kevämessujen kanssa järjestettävä Nordiska Trädgårdar Tukholmassa houkuttelee innokkaimpia puutarhaimmeisiä piipahtamaan myös lahden takana tutustumassa sikäläiseen messutarjontaan ja viheralan uusimpiin suuntauksiin.

31.3-2.4.2017 Piha & Puutarha, Turku

6.-9.4.2017 Kevätmessut 2017, Helsinki 

6.-9.4.2017 Nordiska tradgårdar, Tukholma

Puutarhatapahtumia muualla:

23.3.-21.5.2017 Keukenhof, Hollanti

Puutarhamessukalenteri Saksa

17 vastausta artikkeliin “Puolikuuta puutarhamessuista”

 1. DavidScunc sanoo:

  I’m amazed. I do not think I know anyone who understands so much about this as you do. You need to make a career of it, really, great blog
  http://esuc.herokuapp.com/2017/02/cheap-custom-essays/

 2. AllenCatte sanoo:

  This is a very good article. This site is loaded with lots of interesting things, it really helped me in many ways.
  http://kmpoznan.cba.pl/2018/01/30/courseworks-on-the-net-specialized-classes-making/

 3. JamesEming sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “It is wrong always, everywhere and for everyone, to believe anything upon insufficient evidence”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  https://blog.upinns.com/15-off-to-attempt-the-most-effective-essays/

 4. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “Man is born free, but is everywhere in chains”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.sarwatswillam.com/?p=3861

 5. KennethHoips sanoo:

  I’m sorry for off-topic, I am thinking about making an interesting internet site for college students. May possibly commence with publishing interesting information such as”A spider’s web is not a home, but rather a trap for its food. They are as individual as snowflakes, with no two ever being the same. Some tropical spiders have built webs over eighteen feet across.”Please let me know if you know where I can find some related facts such as right here

  http://chungcuvp7.com/do-my-homework-for-me-•-on-the-internet-homework-35/

 6. BryanEscax sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “Good and evil, reward and punishment, are the only motives to a rational creature”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.pkvt-engineering.ru/balancing-on-line-college-studies-work-and/

 7. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “One cannot step twice in the same river”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.domingo-pizza-stuttgart.de/skontent-restoration-portland-water-harm-repair/

 8. KennethHoips sanoo:

  I’m sorry for off-topic, I am considering about building an enlightening web-site for young students. Will probably begin with submitting interesting facts like”Samuel Clemens (Mark Twain) was born on and died on days when Halley’s Comet can be seen.”Please let me know if you know where I can find some related info such as here

  http://statenislandbuilders.com/help-me-do-my-essay/custom-essay-service-from-professionals-453/

 9. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “The mind is furnished with ideas by experience alone”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.designsq.com/buy-essay-online-and-get-custom-writing-help-by/

 10. KennethHoips sanoo:

  I’m sorry for off-topic, I’m considering about making an enlightening website for students. May possibly begin with posting interesting facts such as”In York, it is perfectly legal to shoot a Scotsman with a bow and arrow (except on Sundays)”Please let me know if you know where I can find some related facts such as here

  http://www.alhatemetal.com/2018/01/25/cheap-papers-cost-effective-customizable-articles/

 11. JamesEming sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “I can control my passions and emotions if I can understand their nature”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.makeupinstitute.cz/do-my-homework-for-me-•-on-the-net-homework-12/

 12. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “I don’t know why we are here, but I’m pretty sure it is not in order to enjoy ourselves”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://sacredheartsport.primaryblogger.co.uk/2018/03/21/custom-essay-writing-service-most-effective-custom/

 13. BryanEscax sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “Whereof one cannot speak, thereof one must be silent”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.grupotermico.cl/cheap-custom-essays/

 14. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “Happiness is not an ideal of reason but of imagination”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://blog.talentera.com/ideal-essay-writing-service-testimonials-of-2018/

 15. OscarSaimi sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “It is one thing to show a man that he is in error, and another to put him in possession of truth”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://alamodigital.com.br/papodelider/2018/03/22/buy-some-sort-of-article-internet-based-for-cheap/

 16. JamesEming sanoo:

  I like to get my inspiration from really meaningful phrases said by truly great people like “Whatever is reasonable is true, and whatever is true is reasonable”, do you know where I can find thematic compiltaions of those?

  http://www.handyallnetflat.com/specialized-internet-paper-producing-service

 17. KennethHoips sanoo:

  Sorry for off-topic, I am considering about making an informative web-site for college students. May possibly start with submitting interesting information just like”The most poisonous spider is the black widow. Its venom is more potent than a rattlesnake’s.”Please let me know if you know where I can find some related information and facts like right here

  http://www.edu-ulyanovsk.ru/6316.php

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varmenne: vastaa laskutehtävään

Pihakivi.com – Tietoa piharakentamisesta

Pihakivi.com sivusto on pihasuunnittelun, -rakentamisen ja

kunnostamisen idea- ja tietopankki.

Sivustoa ylläpitävät Betoniteollisuus ry ja suomalaiset

pihakivivalmistajat.

JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ?

Pyrimme kehittämään sivuja  koko ajan palvelemaan

paremmin lukijoidemme tarpeita.

Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä ».

 • BETONILAATTA OY

  Alakyläntie 3 20250 Turku Puh. 02 511 8800 www.betonilaatta.fi
 • LAMMIN BETONI OY

  Paarmamäentie 8 16900 Lammi Puh. 020 753 0400 www.lamminbetoni.fi
 • RAKENNUSBETONI- JA ELEMENTTI OY

  Kukonkankaantie 8 15880 Hollola Puh. 03 877 200 www.rakennusbetoni.fi
 • LAKAN BETONI OY

  PL 42 (Linnunlahdentie 2, 4a) 80101 Joensuu Puh. 0207 481 200 www.lakka.fi
 • RUDUS BETONITUOTE OY

  Pronssitie 1 00440 Helsinki Puh. 020 4474 301 www.rudus.fi

 • LUJABETONI OY

  Harjamäentie 1 71800 Siilinjärvi Puh. 020 789 5500 www.lujabetoni.fi
 • HB-BETONITEOLLISUUS OY

  Laastitie 1 40320 Jyväskylä Puh. 020 788 1800 www.hb-betoni.fi
 • NAPAPIIRIN BETONI OY

  Jämytie 2 96910 Rovaniemi Puh. 020 7933 200 www.napapiirinbetoni.fi
 • BETONITEOLLISUUS RY

  PL 381 (Unioninkatu 14) 00131 Helsinki Puh. 09 12991 www.betoni.com
JÄIKÖ ETSIMÄSI TIETO LÖYTYMÄTTÄ? Pyrimme kehittämään sivuja palvelemaan koko ajan paremmin teidän tarpeitanne. Lähetä risuja tai ruusuja tekijöille tai kysy lisätietoja täältä »